Franchising
JOIN SUSHI BISTRO!
DESCRIPTION OF THE FRANCHISE SYSTEM
SUSHI BISTRO is a chain of Franchise Restaurants, which from the beginning of its activity based the Restaurant model on deliveries and personal collections, thanks to which we perfectly adapted to the current situation on the catering market, noting growth and huge interest of customers.
Due to the dynamic development of the SUSHI BISTRO brand, we decided to expand it with new restaurants all over Poland.
JOIN US AND CREATE THE NUMBER 1 RESTAURANT IN YOUR CITY!
OWN UNITS
1 own restaurant
Pasaż Stokłosy 11U12 (Ursynów)
02-787 Warszawa
FRANCHISE UNITS
12 Franchise
Warszawa - Łukowska 2 (Praga)
Warszawa - Kaliny Jędrusik 5 (Żoliborz)
Warszawa - Chełońskiego 2(Ursus)
Giżycko - Olszyńska 5E
Legionowo - Zegrzyńska 1D
Otwock - Staszica 14
Torun - Watzenrodego 12A
Ełk - Słowackiego 10/7UA
Kętrzyn - Józefa Piłsudskiego 6
Tarnowskie Góry - Sienkiewicza 12
Łomża - Zawadzka 52 / 6U
Kielce - 1 Maja 62
Szczecin - Warzymice 44 lok.3
WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY
- Inwestycję w marketing i reklamę lokalną kwoty do 25 000 zł na rzecz Twojej nowo otwartej Restauracji,
- Wsparcie marketingowe i reklamowe przez cały okres trwania umowy,
- Pomoc w doborze lokalu oraz jego aranżacji zgodnie z wizualizacją,
- Rozbudowany cykl szkolenia pracowników,
- Wstępne szkolenia dla całego Twojego zespołu przed otwarciem restauracji,
- Badania, audyty wspierające MS/NPS/TK
- Konkursy dla pracowników
- Centralny system bonusowy dla pracowników franczyzy
- Dostęp do systemu operacyjnego SUSHI BISTRO,
- Profesjonalną infolinię oraz zamówienia on-line,
- Łatwy i wygodny dostęp do dedykowanych, sprawdzonych hurtowni,
- Autorskie receptury dań, dostosowane do trendów rynkowych,
- Na czas otwarcia, aby Cię wspierać gwarantujemy naszą obecność i pomoc przez pierwszych 7 dni,
- Ciągłe wsparcie w trakcie prowadzenia Restauracji SUSHI BISTRO,
- Wyłączność na daną lokalizację i pierwszeństwo w kolejnych lokalizacjach
PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI
- Minimalna kwota inwestycji: od 50 000 zł + koszty remontu
- Jednorazowa opłata wstępna: od 20 000 zł
PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI
Model:
- SUSHI BISTRO Take Away
Lokal ~50m2
- SUSHI BISTRO Eat & Drink
Lokal ~100m2
Rekomendowana lokalizacja to lokal w centrum miast, duże osiedla.
- Oczekujemy:
- Pełnego zaangażowania w prowadzenie Restauracji,
- Doświadczenie w zarządzaniu zespołem pracowników bądź posiadanie cech liderskich,
- Atutem Franczyzobiorcy jest doświadczenie w prowadzeniu działalności o profilu gastronomicznym,
- Bezkompromisowość w aspekcie nadzorowania jakości wydawanych dań oraz zamawianych produktów,
- Franczyzobiorca musi być nastawiony na wzrost swojego biznesu i bycie nr. 1 w swoim mieście.
SKONTAKTUJ SIĘ Z NASZYM PRZEDSTAWICIELEM
![]() |
ROBERT CHMIELEWSKI Dyrektor ds. Franczyzy |
|
500-039-508 | ||
rchmielewski@sushibistro.pl |