Franchising

JOIN SUSHI BISTRO!

 

DESCRIPTION OF THE FRANCHISE SYSTEM

SUSHI BISTRO is a chain of Franchise Restaurants, which from the beginning of its activity based the Restaurant model on deliveries and personal collections, thanks to which we perfectly adapted to the current situation on the catering market, noting growth and huge interest of customers.

Due to the dynamic development of the SUSHI BISTRO brand, we decided to expand it with new restaurants all over Poland.

JOIN US AND CREATE THE NUMBER 1 RESTAURANT IN YOUR CITY!

OWN UNITS

1 own restaurant

Pasaż Stokłosy 11U12 (Ursynów)

02-787 Warszawa

FRANCHISE UNITS

12 Franchise

Warszawa - Łukowska 2 (Praga)

Warszawa - Kaliny Jędrusik 5 (Żoliborz)

Warszawa -  Chełońskiego 2(Ursus)

Giżycko - Olszyńska 5E 

Legionowo - Zegrzyńska 1D

Otwock - Staszica 14

Torun - Watzenrodego 12A

Ełk - Słowackiego 10/7UA 

Kętrzyn - Józefa Piłsudskiego 6

Tarnowskie Góry - Sienkiewicza 12

Łomża - Zawadzka 52 / 6U

Kielce - 1 Maja 62

SzczecinWarzymice 44 lok.3

 

WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY

  • Inwestycję w marketing i reklamę lokalną kwoty do 25 000 zł na rzecz Twojej nowo otwartej Restauracji,
  • Wsparcie marketingowe i reklamowe przez cały okres trwania umowy,
  • Pomoc w doborze lokalu oraz jego aranżacji zgodnie z wizualizacją,
  • Rozbudowany cykl szkolenia pracowników,
  • Wstępne szkolenia dla całego Twojego zespołu przed otwarciem restauracji,
  • Badania, audyty wspierające MS/NPS/TK
  • Konkursy dla pracowników
  • Centralny system bonusowy dla pracowników franczyzy
  • Dostęp do systemu operacyjnego SUSHI BISTRO,
  • Profesjonalną infolinię oraz zamówienia on-line,
  • Łatwy i wygodny dostęp do dedykowanych, sprawdzonych hurtowni,
  • Autorskie receptury dań, dostosowane do trendów rynkowych,
  • Na czas otwarcia, aby Cię wspierać gwarantujemy naszą obecność i pomoc przez pierwszych 7 dni,
  • Ciągłe wsparcie w trakcie prowadzenia Restauracji SUSHI BISTRO,
  • Wyłączność na daną lokalizację i pierwszeństwo w kolejnych lokalizacjach

 

PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI

  • Minimalna kwota inwestycji: od 50 000 zł + koszty remontu
  • Jednorazowa opłata wstępna: od 20 000 zł

 

PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI

Model:

  • SUSHI BISTRO Take Away

Lokal ~50m2

  • SUSHI BISTRO Eat & Drink

Lokal ~100m2

Rekomendowana lokalizacja to lokal w centrum miast, duże osiedla.

  • Oczekujemy:
  • Pełnego zaangażowania w prowadzenie Restauracji,
  • Doświadczenie w zarządzaniu zespołem pracowników bądź posiadanie cech liderskich,
  • Atutem Franczyzobiorcy jest doświadczenie w prowadzeniu działalności o profilu gastronomicznym,
  • Bezkompromisowość w aspekcie nadzorowania jakości wydawanych dań oraz zamawianych produktów,
  • Franczyzobiorca musi być nastawiony na wzrost swojego biznesu i bycie nr. 1 w swoim mieście. 

 

SKONTAKTUJ SIĘ Z NASZYM PRZEDSTAWICIELEM

 

ROBERT CHMIELEWSKI

Dyrektor ds. Franczyzy

  500-039-508
  rchmielewski@sushibistro.pl
Contact now with us!Fill application from in
!
!
!
!
!