Franczyza

 

SUSHI BISTRO to Polska sieć restauracji Franczyzowych, powstała w 2014 roku. Należymy do Polskiej Organizacji Franczyzodawców. Od początku swojej działalności oparliśmy model prowadzenia restauracji głównie na dostawach oraz odbiorach osobistych dzięki czemu posiadamy profesjonalne zaplecze i doświadczenie w prowadzeniu restauracji w takim koncepcie. Docieramy do tysięcy klientów w całej Polsce zyskując renomę i rozpoznawalność.

W związku z prężnym rozwojem sieci SUSHI BISTRO, postanowiliśmy poszerzyć ją o kolejne restauracje. Zapraszamy do współpracy!

 

  1. Warszawa - Pasaż Stokłosy 11U12 (Ursynów) Centrala - restauracja własna
  2. Warszawa - Łukowska 2 (Praga)
  3. Warszawa - Kalinny Jędrusik 5 (Żoliborz)
  4. Warszawa -  Chełmońskiego 2 (Ursus)
  5. Giżycko - Olsztyńska 5E 
  6. Legionowo - Zegrzyńska 1D
  7. Otwock - Staszica 14 
  8. Toruń - Watzenrodego 12A
  9. Ełk - Słowackiego 10/7UA 
  10. Kętrzyn - Józefa Piłsudskiego 6
  11. Tarnowskie Góry - Sienkiewicza 12
  12. Łomża - Zawadzka 52/6u
  13. Kielce - 1 Maja 62
  14. Szczecin - Warzymice 44 lok.3
  15. Zgorzelec - Warszawska 56 - wkrótce otwarcie

 

  • Jako Franczyzodawca inwestujemy w marketing i lokalną reklamę do 25 000 zł na rzecz Twojej nowo otwartej restauracji,
  • Wsparcie marketingowe i reklamowe przez cały okres trwania umowy,
  • Pomoc w doborze lokalu oraz jego aranżacji zgodnie z wizualizacją,
  • Rozbudowany cykl szkolenia pracowników,
  • Wstępne szkolenia dla całego Twojego zespołu przed otwarciem restauracji,
  • Badania, audyty wspierające MS/NPS/TK
  • Konkursy dla pracowników
  • Centralny system bonusowy dla pracowników franczyzy
  • Dostęp do systemu operacyjnego SUSHI BISTRO,
  • Profesjonalną infolinię oraz zamówienia on-line,
  • Łatwy i wygodny dostęp do dedykowanych, sprawdzonych hurtowni,
  • Autorskie receptury dań, dostosowane do trendów rynkowych,
  • Na czas otwarcia, aby Cię wspierać gwarantujemy naszą obecność i pomoc przez pierwszych 7 dni,
  • Ciągłe wsparcie w trakcie prowadzenia Restauracji SUSHI BISTRO,
  • Wyłączność na daną lokalizację i pierwszeństwo w kolejnych lokalizacjach

 

 

  • Minimalna kwota inwestycji: od 50 000 zł + koszty remontu
  • Jednorazowa opłata wstępna: od 20 000 zł

 

Wybierz własny model prowadzenia restauracji

SUSHI BISTRO Take Away (lokal o powierzchni 50 m2)

Medel prowadzenia restauracji polega na dostawach i odbiorach osobistych

 

SUSHI BISTRO Eat & Drink (lokal o powierzchni 100 m2)

Model prowadzenia restauracji skupia się na dostawach, świadczone są także odbiory osobiste oraz lokal posiada piękną salę restauracyjną gdzie klienci mogą zjeść na miejscu.

Rekomendowane lokalizacje prowadzenia restauracji SUSHI BISTRO w obu modelach: lokale w centrach miast, zlokalizowane na dużych osiedlach, niezbędny dostęp do parkingu, lokal przygotowany pod działalność gastronomiczną.

 

  • Pełnego zaangażowania w prowadzenie restauracji,
  • Doświadczenie w zarządzaniu zespołem pracowników bądź posiadanie cech liderskich,
  • Atutem Franczyzobiorcy jest doświadczenie w prowadzeniu działalności o profilu gastronomicznym,
  • Bezkompromisowość w aspekcie nadzorowania jakości wydawanych dań oraz zamawianych produktów,
  • Franczyzobiorca musi być nastawiony na wzrost swojego biznesu i bycie nr. 1 w swoim mieście. 

 

https://www.sushibistro.pl/images/Franczyza Sushi Bistro.pdf

 

 

 

 OBEJRZYJ FOTORELACJE Z OSTATNICH OTWARĆ NASZYCH RESTAURACJI  ! 

     
   
   
Napisz do nas już dziś!Wypełnij formularz kontaktowy
!
!
!
!
!