Franczyza
DOŁĄCZ DO NAS! STWÓRZ RESTAURACJĘ NUMER 1 W TWOIM MIEŚCIE !
OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO
SUSHI BISTRO to sieć Restauracji Franczyzowych, która od początku swojej działalności oparła model Restauracji na dostawach oraz odbiorach osobistych dzięki czemu idealnie dopasowaliśmy się do obecnej sytuacji na rynku gastronomicznym, odnotowując wzrost i ogromne zainteresowanie klientów.
W związku z prężnym rozwojem marki SUSHI BISTRO, postanowiliśmy poszerzyć ją o kolejne restauracje w całej Polsce.
JEDNOSTKI WŁASNE
1 lokal własny
Pasaż Stokłosy 11U12 (Ursynów)
02-787 Warszawa
JEDNOSTKI FRANCZYZOWE
13 lokali Franczyzowych
Warszawa - Łukowska 2 (Praga)
Warszawa - Kalinny Jędrusik 5 (Żoliborz)
Warszawa - Chełmońskiego 2 (Ursus)
Giżycko - Olsztyńska 5E
Legionowo - Zegrzyńska 1D
Otwock - Staszica 14
Toruń - Watzenrodego 12A
Ełk - Słowackiego 10/7UA
Kętrzyn - Józefa Piłsudskiego 6
Tarnowskie Góry - Sienkiewicza 12
Łomża - Zawadzka 52/6u
Kielce - Wkrótce otwarcie
Szczecin - Wkrótce otwarcie
WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY
- Inwestycja w marketing i reklamę lokalną kwoty do 25 000 zł na rzecz Twojej nowo otwartej Restauracji,
- Wsparcie marketingowe i reklamowe przez cały okres trwania umowy,
- Pomoc w doborze lokalu oraz jego aranżacji zgodnie z wizualizacją,
- Rozbudowany cykl szkolenia pracowników,
- Wstępne szkolenia dla całego Twojego zespołu przed otwarciem restauracji,
- Badania, audyty wspierające MS/NPS/TK
- Konkursy dla pracowników
- Centralny system bonusowy dla pracowników franczyzy
- Dostęp do systemu operacyjnego SUSHI BISTRO,
- Profesjonalną infolinię oraz zamówienia on-line,
- Łatwy i wygodny dostęp do dedykowanych, sprawdzonych hurtowni,
- Autorskie receptury dań, dostosowane do trendów rynkowych,
- Na czas otwarcia, aby Cię wspierać gwarantujemy naszą obecność i pomoc przez pierwszych 7 dni,
- Ciągłe wsparcie w trakcie prowadzenia Restauracji SUSHI BISTRO,
- Wyłączność na daną lokalizację i pierwszeństwo w kolejnych lokalizacjach
PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI
- Minimalna kwota inwestycji: od 50 000 zł + koszty remontu
- Jednorazowa opłata wstępna: od 20 000 zł
PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI
Model:
- SUSHI BISTRO Take Away
Lokal ~50m2
- SUSHI BISTRO Eat & Drink
Lokal ~100m2
Rekomendowana lokalizacja to lokal w centrum miast, duże osiedla.
OCZEKIWANIA
- Pełnego zaangażowania w prowadzenie Restauracji,
- Doświadczenie w zarządzaniu zespołem pracowników bądź posiadanie cech liderskich,
- Atutem Franczyzobiorcy jest doświadczenie w prowadzeniu działalności o profilu gastronomicznym,
- Bezkompromisowość w aspekcie nadzorowania jakości wydawanych dań oraz zamawianych produktów,
- Franczyzobiorca musi być nastawiony na wzrost swojego biznesu i bycie nr. 1 w swoim mieście.
Jesteśmy członkiem POF:
POBIERZ PREZENTACJE
https://www.sushibistro.pl/images/OFERTA FRANCZYZY- sushi bistro.pdf
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ?
SKONTAKTUJ SIĘ Z NASZYM PRZEDSTAWICIELEM:
![]() |
ROBERT CHMIELEWSKI Dyrektor ds. Franczyzy |
|
Telefon: 500 039 508 |
||
E-mail: rchmielewski@sushibistro.pl |