Franczyza

 

SUSHI BISTRO to sieć Restauracji Franczyzowych, która od początku swojej działalności oparła model Restauracji na dostawach oraz odbiorach osobistych dzięki czemu idealnie dopasowaliśmy się do obecnej sytuacji na rynku gastronomicznym, odnotowując wzrost i ogromne zainteresowanie klientów.

W związku z prężnym rozwojem marki SUSHI BISTRO, postanowiliśmy poszerzyć ją o kolejne restauracje w całej Polsce.

1 - RESTAURACJA "SUSHI BISTRO Eat & Drink"

Pasaż Stokłosy 11U12 (Ursynów)

02-787 Warszawa

13 - RESTAURACJI FRANCZYZOWYCH

Warszawa - Łukowska 2 (Praga)

Warszawa - Kalinny Jędrusik 5 (Żoliborz)

Warszawa -  Chełmońskiego 2 (Ursus)

Giżycko - Olsztyńska 5E 

Legionowo - Zegrzyńska 1D

Otwock - Staszica 14 

Toruń - Watzenrodego 12A

Ełk - Słowackiego 10/7UA 

Kętrzyn - Józefa Piłsudskiego 6

Tarnowskie Góry - Sienkiewicza 12

Łomża - Zawadzka 52/6u

Kielce - 1 Maja 62

Szczecin - Warzymice 44 lok.3

  • Inwestycja w marketing i reklamę lokalną kwoty do 25 000 zł na rzecz Twojej nowo otwartej Restauracji,
  • Wsparcie marketingowe i reklamowe przez cały okres trwania umowy,
  • Pomoc w doborze lokalu oraz jego aranżacji zgodnie z wizualizacją,
  • Rozbudowany cykl szkolenia pracowników,
  • Wstępne szkolenia dla całego Twojego zespołu przed otwarciem restauracji,
  • Badania, audyty wspierające MS/NPS/TK
  • Konkursy dla pracowników
  • Centralny system bonusowy dla pracowników franczyzy
  • Dostęp do systemu operacyjnego SUSHI BISTRO,
  • Profesjonalną infolinię oraz zamówienia on-line,
  • Łatwy i wygodny dostęp do dedykowanych, sprawdzonych hurtowni,
  • Autorskie receptury dań, dostosowane do trendów rynkowych,
  • Na czas otwarcia, aby Cię wspierać gwarantujemy naszą obecność i pomoc przez pierwszych 7 dni,
  • Ciągłe wsparcie w trakcie prowadzenia Restauracji SUSHI BISTRO,
  • Wyłączność na daną lokalizację i pierwszeństwo w kolejnych lokalizacjach

  • Minimalna kwota inwestycji: od 50 000 zł + koszty remontu
  • Jednorazowa opłata wstępna: od 20 000 zł

Model:

  • SUSHI BISTRO Take Away

Lokal o powierzchni 50 m2

  • SUSHI BISTRO Eat & Drink

Lokal o powierzchni 100 m2

Rekomendowana lokalizacja to lokale w centrum miast, duże osiedla.

  • Pełnego zaangażowania w prowadzenie Restauracji,
  • Doświadczenie w zarządzaniu zespołem pracowników bądź posiadanie cech liderskich,
  • Atutem Franczyzobiorcy jest doświadczenie w prowadzeniu działalności o profilu gastronomicznym,
  • Bezkompromisowość w aspekcie nadzorowania jakości wydawanych dań oraz zamawianych produktów,
  • Franczyzobiorca musi być nastawiony na wzrost swojego biznesu i bycie nr. 1 w swoim mieście. 

 

     
   
   
Napisz do nas już dziś!Wypełnij formularz kontaktowy
!
!
!
!
!